Susținem spitalele!

Această platformă are ca scop facilitarea donațiilor către spitalele din Argeș, într-un mod eficient,  având la bază necesarul de echipamente pentru protecție în vederea combaterii virusului COVID-19, comunicat de către fiecare unitate spitalicească. Totodată, publicarea acestor informații într-o bază de date centralizată are ca rol  înlesnirea colaborării între spitale în ceea ce privește transferul/împrumutul de echipament și medicamente.

Persoanele sau agenții economici care doresc să sprijine spitalele, pot vizualiza necesarul acestora și pot opta atât pentru echipamentul pe care doresc să-l achiziționeze pentru a fi donat cât și spitalul unde doresc să facă donația. Există și o listă cu furnizori de echipamente care se actualizează și la care se adaugă noi furnizori în permanență.

În secțiunea “Contact spitale”, persoanele care doresc să facă donații găsesc numerele de telefon ale spitalelor cât și persoanele de contact cu care pot discuta modalitatea de transmitere a donațiilor pe care doresc să le facă.

Pentru informații suplimentare puteți suna la Cancelaria Instituției Prefectului, 0248 213 045, persoană de contact – Lucian Ionescu.